Μια ξεχωριστή ιδέα διακόσμησης για το παιδικό και εφηβικό δωμάτιο είναι το κίτρινο χρώμα. Μια πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης όχι μόνο για να βάψετε τους τοίχους του δωματίου αλλά και στην επιπλογή των επίπλων. Παιδικά έπιπλα με κίτρινο χρώμα. Κίτρινο χρώμα σαν τον ήλιο. Φωτεινό, χαρούμενο, σικάτο, δηλώνει ευτυχία, ελπίδα και αποπνέει ζεστασιά και ζωτικότητα. Μη φοβάστε τα χρώματα στα παιδικά και εφηβικά δωμάτια. Όλα τα χρώματα όταν είναι κατάλληλα συνδυασμένα αποπνέουν την ηρεμία που χρειάζεται ένα δωμάτιο για να καλύψει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών. Το κίτρινο χρώμα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα που επιλέγουν οι έφηβοι για το δωμάτιο τους. Δείτε κάποιες ολοκληρωμένες προτάσεις και ιδέες διακόσμησης παιδικού και εφηβικού δωματίου με βάση το κίτρινο χρώμα. Συνδυαμοί χρωμάτων και επίπλων που μπορεί να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το δικό σας χώρο.

kirino-domatio

Δυναμισμός με αρμονία, σ ένα παιδικό νεανικό δωμάτιο ! Ολοκληρωμένο παιδικό και εφηβικό δωμάτιο για δύο παιδιά, το οποίο περιλαμβάνει την παιδική κουκέτα,  το γραφείο με την καρέκλα, συρταριέρα μεγάλη με δύο συρτάρια, μεγάλη επιτοίχια ντουλάπα με εξωτερικά ράφια, προστατευτικό κάγκελο κρεβατιού. Τα παραπάνω έπιπλα διαμορφώνονται στις διαστάσεις του δικού σας χώρου. Παιχνίδι, γραμμές, λιτές φόρμες είναι τα βασικά συστατικά για να διαμορφώσετε το τέλειο δωμάτιο του παιδιού σας με τα πιο φινετσάτα ιταλικά έπιπλα της εταιρείας akanto.

10641241_611220795663529_5260131002578591487_n

Κίτρινο μονό κρεβάτι για το παιδικό και εφηβικό δωμάτιο, στρώμα υπόστρωμα  και με δυνατότητα για επιπλέον συρόμενο κρυφό κρεβάτι. Επιτοίχια ράφια σε μπεζ αποχρώσεις είναι ουδέτερο χρώμα και ταιριάζει με όλα. Τετράφυλλη μεγάλη ντουλάπα για κορίτσια σε παστέλ αποχρώσεις για να κάνει τη διαφορά και σύνθεση γραφείου-βιβλιοθήκης σε ουδέτερο χρώμα.

Παιδικά και εφηβικά έπιπλα με χρώμα: κίτρινη  μεγάλη βιβλιοστήλη, άσπρο και κίτρινο χρώμα στα ντουλάπια και στην επιτοίχια βιβλιοθήκη,  κίτρινη τροχήλατη στρταριέρα  με λευκό γραφείο συνδυασμένα με το κρεβάτι καναπέ για πιο μικρούς χώρους στο φυσικό χρώμα ξύλου.  Στην παραπάνω φωτογραφία παρουσιάζουμε τη δυνατότητα προσθήκης ενός ακόμα κρεβατιού για να καλύψει τις ανάγκες του παιδικού- εφηβικού δωματίου δύο παιδιών. Η σύνθεση περιλαμβάνει και μια τρίστηλη επιτοίχια μεγάλη ντουλάπα για να ολοκληρωθεί το δωμάτιο.

532795_366487036803574_2112130852_n

Παιδική κουκέτα που τρελαίνει τα κορίτσια. Η παιδική κουκέτα με το ειδικό κεφαλάρι κάνει το δωμάτιο να φαίνεται πολύ εντυπωσιακό. Το παιδικό και εφηβικό δωμάτιο χρησιμοποιεί τρία χρώματα, το  μωβ, το κίτρινο και λίγο το πορτοκαλί χρώμα για να κάνει μια διαφορά (γραφείο, σκαλιέρα-αποθηκευτικός χώρος και μία μικρή επιτοίχια ραφιέρα). Το αποτέλεσμα…μιλάει μόνο του. Το δωμάτιο μπορεί αυτό μπορεί να ξεκινήσει να καλύπτει τις ανάγκες των παιδιών από 5 ετών ( λέμε από πέντε χρονών μόνο και μόνο επειδή η κουκέτα είναι ψηλή) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι τα νεανικά τους χρόνια.

Πηγή ://www.ebiskoto.gr