Η εταιρεία «Systema di Cucina» και οι συνεργάτες της δραστηριοποιούνται στο χώρο εμπορίας οικιακού εξοπλισμού, με εξειδίκευση στο μοντέρνο έπιπλο κουζίνας, στο κλασικό έπιπλο κουζίνας,  στη ντουλάπα υπνοδωματίου και παιδικού – εφηβικού δωματίου.

Η Systema di Cucina με σταθερό ρυθμό ανάπτυξης, έχοντας πάντα ως στόχο την κάλυψη των απαιτήσεων και την έκφραση των επιθυμιών των πολυάριθμων πελατών που την εμπιστεύονται δημιουργεί δεσμούς μακράς διαρκείας με τους πελάτες της. Έχει καταξιωθεί στο χώρο και στη συνείδηση των πελατών της ως άριστος συνεργάτης, και φημίζεται τόσο για τη συνέπεια όσο και για την αποτελεσματικότητά και για τις πρωτοποριακές συνεργασίες της.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού, σχεδιαστικές προτάσεις, παροχή ηλεκτρικών και υδραυλικών σχεδίων και μεγάλη ποικιλία από εξαρτήματα για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του σύγχρονου σπιτιού.

ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

  • βέλτιστη εξυπηρέτηση, εργονομικός σχεδιασμός, λειτουργικότητα.
  • αναβάθμιση του χώρου αισθητικά,  με την οπτική ενοποίηση όλων των επίπλων που βρίσκονται στο χώρο.
  • συνέπεια χρόνου παράδοσης, σωστή εγκατάσταση. -After sales service, τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί τη δική σας κουζίνα…

SKITSO

Με τους εξειδικευμένους τεχνίτες και διακοσμητές εσωτερικού χώρου που διαθέτει, προσφέρει πλήρη υποστήριξη στους πελάτες της, σε όλες τις φάσεις του έργου, από τη μελέτη του χώρου και την παρουσίαση των προτάσεων έως και την παράδοση του εξοπλισμού και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

Η Systema di Cucina εξασφάλισε συνεργασία με το καταξιωμένο εργοστάσιο FRANKE στο χώρο των νεροχυτών και ηλεκτρικών συσκευών, έχοντας ειδικές τιμές συνεργασίας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Επίσης η CARRON – ΜΠΑΚΛΑΤΣΙΔΗΣ  που αποτελεί σημείο αναφοράς για τους νεροχύτες, μπαταρίες και αξεσουάρ κουζίνας, είναι ακόμα μία από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ανάγκες του πελάτη.

Ανακαινιση κουζινας. Ολοκληρωμενες ιδεες ανακαινισης για ολο το σπιτι.ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ by Systema di Cucina

H εταιρεία Systema di Cucina αναλαμβάνει την ανακαίνιση του χώρου της κουζίνας σας καθώς και τις ντουλάπες των υπνοδωματίων σας. Προσφέρονται ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες ανακαίνισης με τους έμπειρους συνεργάτες της ώστε,  να διευκολύνει και να αποφορτίσει τον πελάτη από εξειδικευμένου τύπου εργασίες. Ζητήστε προσφορά! Ολοκληρωμένα πακέτα ανακαίνισης για την κουζίνα σας, τα ντουλάπια των υπνοδωματίων, εσωτερικές πόρτες και παιδικό δωμάτιο.

Συνεργατες Systema di Cucina