Ανακαίνιση σε κατοικία στο Χαλάνδρι. Μια ιδιαίτερη ανακαίνιση κουζίνας με βασική προϋπόθεση η παραμονή των υφιστάμενων πλακιδίων στην πλάτη της κουζίνας και στο δάπεδο. Μια κουζίνα που χρειάστηκε μελέτη, προσοχή και προσεκτική σχεδίαση για ένα ονειρικό αποτέλεσμα.

Το φυσικό φώς είναι κάτι που αναζητάμε σε όλα τα δωμάτια ενός σπιτιού και πολύ περισσότερο στο χώρο της κουζίνας. Κάτω από αυτήν τη λογική μπήκαμε στη διαδικασία και γκρεμίσαμε τον ενδιάμεσο τοίχο που συνόρευε με το σαλόνι του σπιτιού. Έτσι δημιουργήθηκε ένα πέρασμα προς την κουζίνα και έκλεισε η πόρτα από το διάδρομο υπό μορφής ανοίγματος παραθύρου. Μια παρέμβαση δομική για μία ελαφρύτερη, ευάερη φωτεινή κουζίνα.

Για να είναι λειτουργική η κουζίνα θα πρέπει να δώσουμε βάση στη διαρρύθμιση της. Πρέπει να έχουμε ομαλή διέλευση και να κινούμαστε με άνεση. Το μυστικό κλειδί για μια λειτουργική κουζίνα το αναζητούν όλοι και είναι τόσο απλό αλλά συνχρόνος τόσο δύσκολο, πρέπει να έχουν μια σωστή σειρά τα ντουλάπια της κουζίνας ώστε να εξοικονομούμε χρόνο στην εργασία που κάνουμε μέσα σε αυτήν, πολύ περισσότερο όταν ο χώρος είναι μικρός και περιορισμένος!!!

Τα παρακάτω έπιπλα κουζίνας  είναι από ματ πολυμερικό βακελίτη με λαβή <σκαφτή > στα βάσεως ερμάρια. Ενώ όσο αφορά στα κρεμαστά ερμάρια η εσωτερική λαβή ήταν η μόνη λύση για να αποφευχθούν τα πόμολα. Ο πάγκος είναι βακελιτικός  σε χρώμα ξύλου για ένα πιο θερμό αποτέλεσμα και μια ισορροπία στο χώρο του σπιτιού μ’ ένα ονειρικό φυσικό αποτέλεσμα Nature Wood.

Η πιο απλή, λιτή, πανέμορφη ανακαινιση κουζινας Nature Wood στο Χαλάνδρι!

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΠΡΙΝ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΕΤΑ