Συνήθως όλοι γκρινιάζουμε όταν έρχεται η ώρα να μπούμε στη διαδικασία  επιλογής επίπλων κουζίνας.  Όλοι ψάχνουμε την ιδανικότερη κουζίνα που να συνδυάζει λειτουργικότητα design στην οικονομικότερη τιμή. Όμως τα περισσότερα ζευγάρια αντιμετωπίζουν πολύ μεγάλο πρόβλημα  στο να βρούν και να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει.  Μια βοηθητική ιδέα είναι η ανάγκη αποστασιοποίησης από την προβολή εντυπωσιακών  επίπλων. Σίγουρα μια ωραία φωτογραφία κουζίνας τραβάει  τα βλέμματα όλων και κερδίζει με αυτόν τον τρόπο πολλές καρδιές καθώς είναι η αρχή για να προσεγγίσουμε το αντίστοιχο κατάστημα που την περιέχει. Η εικόνα αποτυπώνει την ποιότητα και το  ύφος κάθε εταιρείας.  Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή!!! Στην πραγματικότητα όμως στα σπίτια μας θέλουμε να επιλέξουμε έπιπλα λειτουργικής κουζίνας  που θα ταιριάζουν στην προσωπικότητα, στο στυλ και το ύφος του σπιτιού μας.

Τα λευκά έπιπλα κουζίνας ανήκουν στο στυλ του Modern και είναι το πιο δημοφιλές χρώμα στη δημιουργία μιας σύγχρονης μοντέρνας κουζίνας. Μια απλή και διακριτική κουζίνα με άρτια εμφάνιση χωρίς περιττές λεπτομέρειες είναι ένα στυλ που αρέσει στους περισσότερους. Τα έπιπλα κουζίνας που ανήκουν στην κατηγορία Modern μπορούν να έχουν όγκους, κυβιστική σχεδίαση, αυστηρές ή καθαρές γραμμές αποβάλλοντας τις καμπύλες γραμμές απο τα πορτάκια.

Έτσι είναι και η κουζίνα που σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Μια ανακαίνιση κουζίνας στο Χαλάνδρι με λευκά έπιπλα και σε στυλ Modern.

Η κουζίνα είναι από ξύλο mdf με επικάλυψη pvc thermofoil στο πορτάκι. Ο πάγκος είναι quartz σε χρώμα γκρι. Η ανακαίνιση της κουζίνας στο Χαλάνδρι έγινε κατόπιν προσεκτικής μελέτης με βάση το badget που ήθελαν να διαθέσουν,  με άριστα υλικά για ένα τέλειο αποτέλεσμα με επαγγελματισμό και συνέπεια.

Ανακαίνιση και ολοκλήρωση κουζίνας στο Χαλάνδρι ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ