Η εταιρεία «Systema di Cucina» και οι συνεργάτες της δραστηριοποιούνται στο χώρο εμπορίας οικιακού εξοπλισμού, με εξειδίκευση στην ανακαίνιση κουζίνας, στο  έπιπλο κουζίνας, στη ντουλάπα υπνοδωματίου και παιδικού – εφηβικού δωματίου. Κουζίνα για όλους και όλα τα στυλ. Μελέτη, εργονομία, λειτουργικότητα προαρμοσμένη στις δικές σας πραγματικές ανάγκες. Προυπολογισμός και προτάσεις-οικονομικές λύσεις.

Σχέδιο κουζίνας- δημιουργίες μοναδικές επιπλα Systema di Cucina

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί τη δική σας κουζίνα, μικρή, μεγάλη, μοντέρνα, κλασική. Για όλα υπάρχουν λύσεις με την κατάλληλη μελέτη του χώρου,  δημιουργούμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Tips για την  κουζίνα σας…

  • Η κουζίνα είναι το δωμάτιο που θέλουμε να είναι πάντα τακτοποιημένο, με πολλούς χώρους, και πρέπει να είναι καθαρό και οργανωμένο καθώς εκεί διαχειριζόμαστε το φαγητό.
  • Όταν οι όγκοι και το χρώμα  αγκαλιάζονται αρμονικά προσφέρουν εργονομικές περιοχές εργασίας αλλά και ένα σκηνογραφικό αποτέλεσμα!!
  • Ήσυχα χρώματα, ήρεμα και ζεστά για ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα, δυνατά και με έντονες αντιθέσεις χρώματα για πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι οικιακές συσκευές πρέπει οπωσδήποτε να έχουν όλες το ίδιο χρώμα.
  • Η κουζίνα νησίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μικρούς χώρους και μπορεί να λειτουργήσει σαν διαχωριστικό μεταξύ δύο χώρων.
  • Μπλέ κουζίνα; ίσως το καταλληλότερο χρώμα για υπνοδωμάτια, ενώ δεν συνιστάται για το καθιστικό, την τραπεζαρία και την κουζίνα. Έχει αποδειχθεί ότι,  το μπλέ χρώμα χαλάει την όρεξη. Έχει την ιδιότητα της καταπραυντικής λειτουργίας στο κεντρικό νευρικό μας σύστημα όταν το κοιτάζουμε.