<Ανάπτυξη και δημιουργία λειτουργικών χώρων
  • [email protected]
  • Επικοινωνήστε μαζί μας : 210 6852770
  • Ωράριο επικοινωνίας:10:00πμ-18.30μμ

Monthly Archives: Φεβρουάριος 2020

Ανακαίνιση κουζίνας στη Σαρωνίδα

Η ανακαίνιση κουζίνας στη Σαρωνίδα έγινε μετά από 16 χρόνια  παραμονής στο χώρο του σπιτιού καθώς η απόφαση για ολική ανακαίνιση του σπιτιού κρίθηκε απαραίτητη. Η ανακαίνιση που παρατηρείται στη φωτογραφία αφορά έναν πρόσθετο χώρο που διέθετε το σπίτι στο ημιυπόγειο. Μια καταπληκτική νέα ανακαινισμένη κουζίνα, με πάσο ανάμεσα στους μεγάλους και ενιαίους χώρους, δεν περνά ποτέ απαρατήρητη και δίνει την αίσθηση της δυναμικότητας. Η νέα κουζίνα  διέθετε έπιπλα από βακελίτη στο χρώμα του μπεζ σε συνδυασμό με κρυστάλλινες επιφάνειες  κρεμαστών ερμαρίων σε απόχρωση χρώματος μόκα. Η όψη του πάσου της κουζίνας είναι κατασκευασμένη με τη νέα τεχνική των τελευταίων ετών, με την τεχνοτροπία της πατητής τσιμεντοκονίας. Πάνω στον πάσο  έχει τοποθετηθεί το έντονο  χαλαζιακό πέτρωμα σε γυαλιστερό κόκκινο χρώμα, ενώ το πάχος του πάγκου είναι 12 εκ. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!

Ανακαίνιση κουζίνας με βακελίτη και πατητή τσιμετοκονία-Ανακαίνιση κουζίνας στη Σαρωνίδα

Ανακαινιση κουζινας στη Σαρωνιδα

Ανακαίνιση κουζίνας στο Ν. Ψυχικό

Δείτε πραγματικές φωτογραφίες μικρής  ανακαίνισης κουζίνας στο Ν. Ψυχικό. Ανακαίνιση κουζίνας στο Ν.Ψυχικό ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ.

Ανακαίνιση ψυχικού πριν

Λευκή ανακαινισμένη γυαλιστερή κουζίνα με βακελίτικες και πολυμερικές επιφάνειες. Μια καταπληκτική μοντέρνα, φωτεινή κουζίνα στο Ψυχικό όπου o κατάλληλος συνδυασμός, Inox  με  κρύσταλλο ματ στον τοίχο  δένουν αρμονικά ανάμεσα στα ντουλάπια και δίνουν ένα διαχρονικό στυλάτο αποτέλεσμα. Ο χώρος της κουζίνας, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους του σπιτιού, αφού καλύπτει μία από τις πιο βασικές ανάγκες της οικογένειας, επομένως  μια κουζίνα  που είναι λειτουργική,  με καλά υλικά σ’ ένα ευχάριστο περιβάλλον είναι πόλος έλξης για όλη την οικογένεια.

Μικρή ανακαίνιση σπιτιού στο Ν

73144_361789983939946_1724644521_n

522083_361789913939953_1173257435_n

Ολικη ανακαινιση κουζινας στο Ψυχικο Systema di Cucina

Ν. ΨΥΧΙΚΟ ΜΕΤΑ 2

Ανακαίνιση στο Π. Ψυχικό

Ανακαίνιση κουζίνας: Systema di Cucina

Μια ιδιαίτερη ανακαίνιση κουζίνας στο Π. Ψυχικό ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό,  όπου οι διακοσμητές της εταιρείας  Systema di Cucina προσπάθησαν,  μετά από μελέτη,  να ανοίξουν την οπτική του χώρου,  μια και ήταν  ιδιαίτερα «μπουκωμένος». Με  ανοιχτόχρωμες επιφάνειες πολυμορφικές σε σπαστό μπεζ χρώμα και με γυαλιστερή υφή σε απόλυτο συνδυασμό με πάγκο από βακελίτη,  στο φυσικό χρώμα του ξύλου,  ήταν η απαραίτητη λύση. Χωρίς να γίνουν δομικές επεμβάσεις η νέα κουζίνα των ιδιοκτητών ήταν η ιδανικότερη ανακαίνιση για την συγκεκριμένη κατοικία.

Ανακαίνιση κουζίνας Π,Ψυχικο

Ανακαίνιση κουζίνας στο Λαιμό Βουλιαγμένης

Μια ακόμη ολική ανακαίνιση σπιτιού κρίθηκε απαραίτητη μετά από 42 χρόνια παραμονής στο σπίτι. Φυσικά αυτό περιλάμβανε και την ανακαίνιση  κουζίνας, η οποία θα έπρεπε να ακολουθήσει και να ταιριάζει  με  τη νέα αισθητική  όλου του σπιτιού. Πιο συγκεκριμένα,  η επιλογή  του χρώματος Cappuccino, σε ανάγλυφη υφή, στα κάτω ντουλάπια της κουζίνας, είναι το ίδιο χρώμα με την επιλογή χρώματος στις εσωτερικές πόρτες.  Ενώ,  τα πάνω ντουλάπια της κουζίνας από βακελίτη έχουν γυαλιστερή όψη.  Η νέα αυτή κουζίνα δεν διέθετε πόμολα και οι μονόχρωμες επιφάνειες δεν βάρυναν καθόλου το χώρο.  Η  τελική light εικόνα του σπιτιού άρεσε πολύ στους ιδιοκτήτες και ακόμη περισσότερο στο επιτελείο της εταιρείας Systema di Cucina που ολοκλήρωσαν με επιτυχία ακόμα μια νέα ανακαίνιση κουζίνας.

ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Ανακαίνιση κουζίνας πριν-μετά στο Λαιμό Βουλιαγμένης